17 mars 2011

Svårt

Ibland är det så svårt att komma upp ur sängen. Vi bara ligger kvar och gäspar och Aggi-Lo sträcker ut sig så hon blir lång lång lång och sen kurar hon ihop sig och fortsätter brumma med sin lilla mun så hon låter som en liten bil, vilket är favorit sysslan för tillfället. Och jag ligger så sjukt skönt brevid och kan aldrig få nog av att titta på henne. Men om 30 minuter ska två till skolan, så tack för dagens morgon mys och välkommen Torsdag!

5 kommentarer:

  1. Jag fattar inte hur du hinner på morgonen =) på 30 minuter, har dom ätit frulle? är ungarna uppe? och fisan och du ligger i pyjamas, de är helt otroligt. Vi hade garanterat kommit försent, jag stressat ihjäl mig och garanterat varit osams med hälften av alla barn. Du måste vara en värsting morsa. Ha en skön dag =)

    SvaraRadera
  2. Nr 1:Hon heter inte Aggi-Lo
    Nr 2: Är det inte dax att gå upp o göra lite nytta? ;)

    SvaraRadera
  3. Linda- Mina två största är faktiskt snabba och näst intill självgående med allt på morognen sen Agnes kom. Så då kan jag morgon mysa utan panik med gott samvete. Dagis ska vi inte till förrens 9, och det är det ju långt till :)

    Johan- Du är bara avis för du måste gå upp tidigt och jobba!!
    Och hon heter visst Aggi-Lo. Fråga hennes syskon!!

    SvaraRadera
  4. hihi sötnosar! Älskar att mysa med Elliot!

    Jaa, han är jättestor! Nu sitter 62 som en smäck. Om han fortsätter växa såhär snabbt är han väl långt över över en meter på sin ettårsdag haha.

    SvaraRadera